Korisničko ime:

Lozinka:


Da bi kupac mogao koristiti usluge ove web stranice, prethodno treba da popuni Zahtjev za dodjelu korisničke šifre na Info pultu JP „Komunalno Brčko“ u Ul. Tina Ujevića br.66 uz pokaz lične karte ili pasoša, te dostavu e-mail adrese na koju će mu biti dodijeljeno jedinstveno korisničko ime i lozinka.


JP "Komunalno Brčko" d.o.o.
Brčko distrikt BiH

2019 Sva prava zadržana


Zaboravili ste lozinku ?
Posjetitelj/korisnik se slaže da će koristiti web stranicu samo u svrhe za koje je web stranica namijenjena, pri čemu je zabranjeno objavljivati ​​na web stranici nezakonit, štetan i prijeteći sadržaj bilo koje vrste, uključujući, ali ne ograničavajući se na bilo koji sadržaj koji potiče na ponašanje koje može dovesti do krivične i građanske odgovornosti ili koji na drugi način krši bilo koji važeći zakon BiH i/ili međunarodni zakoni.
Visitors agree to use the Website only for purposes that website is intended for and are prohibited from posting on the Website any unlawful, harmful and threatening, including, but not limited to, any material which encourages conduct that would constitute a criminal offence, give rise to civil liability or otherwise violate any applicable laws of Bosnia and Herzegovina and/or international laws.